Roofy dakdekkers is dé dakdekker in Kortenhoef

Roofy Dakkders is de dakdekker die in Kortenhoef uw dak kan renoveren, vervangen of repareren. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat. Mensen bellen ons omdat:

  • Onze dienstverlening professioneel & betrouwbaar is
  • Wij duidelijk communiceren & en ons aan de afspraken houden

  • Onze dienstverlening voordelig is
  • Wij altijd bereikbaar zijn ook in het weekend en in de avond

Professionele dakdekker in Kortenhoef

Is er een probleem met uw dak of denkt u dat uw dak toe is aan renovatie? Roofy Dakdekkers is als dakdekker actief in Kortenhoef en helpt u graag met alle zaken omtrent uw dak. Alle werkzaamheden voeren we op een professionele, betaalbare manier uit en we gaan altijd voor lange termijn oplossingen.

De dakdekker die met u mee denkt

Bent u benieuwd of uw dak toe is aan onderhoud? Of bent u nieuwsgierig naar hoe wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u meer vertellen over de kosten van eventuele dakwerkzaamheden en kunnen bovendien langskomen voor een dakinspectie. Indien gewenst kunnen wij een offerte voor u uitbrengen. Wij staan u graag te woord en kunnen snel ter plaatsen zijn.

Ontvang een gratis dakdekkersofferte

Benieuwd naar wat de dakdekkerswerkzaamheden kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. In sommige gevallen moeten we eerst bij u langskomen voor we een offerte uit kunnen brengen.

Actief in Kortenhoef en omstreken

Roofy Dakdekkers is voornamelijk actief in Kortenhoef en in de omgeving rond Hilversum. Plaatsen als Baarn, Blaricum, Bussum, Eemnes, Huizen, Laren, Loosdrecht, Hilversum en Naarden. Woont u niet in ons service gebied, maar kunt u wel hulp gebruiken? Neem dan contact op. Wij kunnen u in veel gevallen alsnog van dienst zijn.

Roofy Dakdekkers is gevestigd in Hilversum

Uw dakdekker in Kortenhoef

Roofy Dakdekkers voert alle soorten dakwerken uit in Kortenhoef en regio ‘t Gooi.

Altijd bereikbaar

Roofy Dakdekkers staat altijd voor u klaar ook in het weekend en de avonduren. Hoewel we in de nacht en tijdens storm niet het dak op mogen, kunt u ons wel altijd bereiken en gaan we uw dak op zodra dit weer mag. Wij snappen dat een dak boven het hoofd essentieel is en daarom staan wij dag en nacht voor u klaar in Kortenhoef en omgeving.

Vakkundige en voordelige dakdekkers

Wij werken met de overtuiging dat wij uw dak zo renoveren, repareren of vervangen dat het weer jarenlang vooruit kan. U heeft immers geen zin om op korte termijn weer problemen met uw dak te ervaren. Daarom investeren wij in de beste kwaliteit materiaal, maar rekenen we een voordelig tarief. Zo bieden wij onze klanten het beste resultaat

Betrouwbare dakdekker in Kortenhoef

Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent.  Wanneer u een dakdekker inschakelt omdat er iets mis is met uw dak, rekent u op hun expertise en betrouwbaarheid. Bij Roofy Dakdekkers begrijpen we welke verantwoordelijkheid wij hebben en werken we met duidelijke afspraken, heldere tarieven en snelle service.

Neem contact op
Verouderd dak toe aan dakvernieuwing en dakrenovatie

Vraag een vrijblijvende dakinspectie aan!

U kunt ons 24/7 bellen voor een vrijblijvende dakinspectie.

Dakinspectie aanvragen

Laat uw dak inspecteren

Soms is het lastig om te bepalen of uw dak nog in goede staat is en in zo’n geval kan het verstandig zijn om uw dak te laten inspecteren. Wij adviseren om dit minimaal een keer in de twee jaar te laten doen. Wij komen graag langs bij uw woning of kantoor in Kortenhoef om het dak te inspecteren. Indien er wat gedaan dient te worden, brengen we direct een offerte uit om deze onderhoudwerkzaamheden voor u uit handen te nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen laten weten of uw dak onderhoud nodig heeft.

Dien een terugbelverzoek in

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul het contactformulier in, dan hoort u binnen 24 uur iets van ons.