Roofy Dakdekkers;
Dé #1 dakdekker in Bussum

Of het nou gaat om het vervangen van uw dak, een spoedreparatie of een daklekkage; bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een dakdekker in Bussum. Wij staan bekend om:

  • Betrouwbare dakdekkersdiensten
  • Sterke communicatie
  • Voordelige dakwerkzaamheden
  • Goede bereikbaarheid

Professionele dakwerkzaamheden

Roofy Dakdekkers helpt mensen in Bussum regelmatig wanneer zij problemen ondervinden met hun dak. Bij het repareren, renoveren of vervangen van uw dak gaan we altijd voor een lange termijn oplossing, waardoor uw dak weer lange tijd meegaat en u het voordeligst uit bent. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw dak.

Dus heeft u een scheur in uw dak? Komt er via uw dak water uw woning binnen? Staat uw dak op instorten of bent u benieuwd of uw dak in goede staat verkeerd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies of brengen een offerte uit. Indien nodig kunnen wij snel ter plaatse zijn.

Krijg een vrijblijvende offerte

Vul het formulier in en u hoort binnen 24 uur van ons.

Actief in Hilversum, Bussum en omstreken

Als dakdekker zijn we gevestigd in Hilversum, maar actief in heel ‘t Gooi en omstreken. Zo zijn wij bijvoorbeeld actief in Bussum, Baarn, Blaricum, Hilversum, Eemnes, Huizen, Laren, Loosdrecht, Kortenhoef en Naarden.. Woont u buiten ons servicegebied en bent u benieuwd of wij u alsnog kunnen helpen? Neem dan gerust eens contact met ons op. In veel gevallen rijden wij een stukje voor u om.

Roofy Dakdekkers is gevestigd in Hilversum

Uw dakdekker in Bussum

Roofy Dakdekkers voert alle soorten dakwerken uit in Bussum, Hilversum en omgeving.

24/7 dakdekker voor al uw spoedklussen

Het kan voorkomen dat u problemen aan uw dak heeft die u het liefst direct opgelost ziet. En dat is begrijpelijk, want als er water via uw dak naar binnen stroomt wordt u hier niet bepaalt vrolijk van. Wij zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk bij u te zijn. Houd er wel rekening mee dat wij in het donker en in de storm niet het dak op mogen, maar zodra dit weer kan staan we voor u klaar. Neem voor spoedreparaties contact met ons op voor de mogelijkheden.

Betrouwbare dakdekker in Bussum

Wij hopen dat u na onze dienstverlening een positief gevoel aan ons heeft overgehouden, daarom streven wij ernaar om de beste service te leveren. Om dit te doen hebben wij een lange termijn visie en dit betekent dat wij altijd voor de beste oplossing gaan en de beste materialen gebruiken. Wij behandelen uw dak alsof het die van ons is. U krijgt bovendien garantie op het door ons uitgevoerde werk.

Voordelige dakdekker in Bussum

Uiteraard doen wij dit voor u op een zo’n voordelige manier. En wij houden, net als u, niet van onverwachte kosten achteraf. Daarom maken wij een duidelijke offerte waarin precies staat wat we doen, wat we niet doen, waarom we het doen en wat het kost. En hier houden wij ons ook aan.

Neem contact op
Verouderd dak toe aan dakvernieuwing en dakrenovatie

Laat uw dak inspecteren door professionele dakdekkers

Weet u niet of uw dak in goede staat verkeerd? Ontdek het tijdens een gratis, vrijblijvende dakinspectie. Neem contact op.

Dakinspectie aanvragen

Ontvang een vrijblijvende offerte of dakinspectie

Heeft u last van een daklekkage? Is uw dak aan vervanging toe? Of heeft u een ander probleem met uw dak. Vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan. In sommige gevallen is het, voordat wij een offerte kunnen uitbrengen, noodzakelijk dat we bij u op het dak moeten kijken om de situatie beter in te schatten. In dat geval komen we langs voor een vrijblijvende dakinspectie. Overigens kunt u als u niet weet wat de staat van uw dak is contact opnemen voor een dakinspectie. Wij adviseren om dit jaarlijks te laten doen, zodat u grote problemen in de toekomst voorkomt.

Neem contact op voor een maatwerk offerte

Vul het contactformulier in en binnen 24 uur hoort u iets van ons