Roofy Dakdekkers;
Uw dakdekker in Blaricum

Wilt u het dak van uw woning of kantoor in Blaricum laten vervangen, repareren of renoveren? De professionele dakdekkers van Roofy Dakdekkers helpen u bij alle problemen met uw dak. Wij staan bekend om:

  • Professionele & betrouwbare dienstverlening
  • Goede communicatie & afspraken waar we ons aan houden
  • Voordelige werkzaamheden

  • Korte wachttijden en goede bereikbaarheid

Uw dak laten vervangen, renoveren en repareren door een professioneel dakdekkersbedrijf

De dakdekkers van dakdekkersbedrijf Roofy Dakdekkers hebben jarenlange ervaring. Wij lossen dagelijks allerlei soorten dak gerelateerde problemen op. Denk hierbij onder andere aan het renoveren van daken, het repareren of vervangen van schoorstenen, het oplossen van daklekkages en het isoleren van daken.

Dus heeft u last van stormschade? Moet uw dak met spoed gerepareerd worden? Of heeft u een ander probleem met uw dak? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies op maat. Tevens kunnen wij een offerte uitbrengen voor het oplossen van uw dakproblemen. Wij zijn vaak snel ter plaatse.

Krijg een vrijblijvende offerte

Contact ons voor een gratis, vrijblijvende offerte op maat. Binnen 24 uur hoort u iets van ons.

Actief in Blaricum en omstreken

Roofy Dakdekkers is gevestigd in Hilversum, maar onze dakdekkers zijn ook vaak werkzaam in Blaricum. Ook in andere plaatsen in regio ‘t Gooi kunnen wij u goed van dienst zijn. Bijvoorbeeld in Baarn, Hilversum, Bussum, Eemnes, Huizen, Laren, Loosdrecht, Kortenhoef en Naarden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Roofy Dakdekkers is gevestigd in Hilversum

Uw dakdekker in Blaricum

Roofy Dakdekkers voert alle soorten dakwerken uit in Blaricum, Hilversum en omgeving.

Wij staan 24/7 voor u klaar

Soms is de schade aan uw dak zo groot dat er gevaarlijke situaties ontstaan of het water bij u naar binnenstroomt. Wij komen regelmatig bij mensen over de vloer die dit meemaken en we begrijpen daarom als geen ander dat zij op zo’n moment niet kunnen wachten tot bijvoorbeeld het weekend voorbij is. Hoewel we in de nacht en tijdens storm niet het dak op mogen, kunnen we wel direct voor u klaar staan wanneer dit wel weer mag. Neem daarom bij spoedgevallen direct contact met ons op.

Professionele en betaalbare dakdekker in Blaricum

Bij Roofy Dakdekkers gaan we niet voor tijdelijke oplossingen, maar voor oplossingen voor de lange termijn. Om die reden gebruiken we de beste resultaten en kiezen we de meest geschikte oplossing voor jou probleem. Zo hoeven wij volgend jaar niet opnieuw langs te komen. Uiteraard doen we dit op een zo’n voordelig mogelijke manier.

Betrouwbare dakdekker in Blaricum

We hopen dat u na de reparaties positief over ons denkt, daarom staat betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. We maken duidelijke afspraken, laten alles netjes achter en u krijgt garantie op het geleverde werk. Daarnaast heeft u bij ons geen onverwachte kosten achteraf. Wel zo prettig, toch?

Neem contact op
Verouderd dak toe aan dakvernieuwing en dakrenovatie

Vraag een vrijblijvende dakinspectie aan!

U kunt ons 24/7 bellen voor een vrijblijvende dakinspectie.

Dakinspectie aanvragen

Een vrijblijvende dakinspectie

Mensen hebben vaak geen goed zicht op hun dak en als ze dit wel hebben is het voor hen vaak moeilijk om in te schatten wat de staat van het dak is. Roofy Dakdekkers adviseert mensen daarom om één keer in de twee jaar hun dak te laten inspecteren. Door dit te doen kunt u grote toekomstige schade aan uw dak voorkomen en bent u voordeliger uit. Aarzel daarom niet om contact op te nemen voor vragen of een dakinspectie.

Ontvang een offerte op maat

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.