De dakdekker voor lood, zink en koper in en rond Hilversum

Lood, zink en koper zijn tijdloze materialen. Ze zijn al generaties lang populair en dat zal niet veranderen. Daarbovenop zijn ze duurzaam en geven ze uw woning een bijzondere uitstraling. Voor het nauwkeurig plaatsen van lood, zink en koper is veel precisie vereist. Roofy Dakdekkers heeft gediplomeerde en ervaren dakdekkers in huis die al jaren met deze materialen werken. De klanten die u voorgingen zijn uiterst tevreden met het geleverde maatwerk. Want bij Roofy Dakdekkers staat de klant centraal. Samen spreken we uw wensen door voordat we aan de slag gaan. Dat past uitstekend bij de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Want het plaatsen van lood, zink en koper vraagt om maatwerk. Alle onderdelen dienen naadloos op elkaar aan te sluiten. Want het voorkomen van lekkages en het adequaat afvoeren van water is cruciaal. Nadat de prachtige metaalsoorten zijn geplaatst, geniet u er vele jaren van. Want het zijn duurzame en stevige materialen die uiterst geschikt zijn voor daken en dakgoten.

Bel ons: 035 20 55 155
Dak vervangen bestand nieuw

Dé expert op het gebied van lood, zink en koper voor daken en dakgoten

Unieke materialen zoals lood, zink en koper zorgen voor prachtige details. Daarnaast is het mogelijk om de metaalsoorten echt de show te laten stelen. Bijvoorbeeld door er een compleet dak van te maken. Wat uw doel ook is, Roofy Dakdekkers is uw partij in de omgeving van Hilversum. Onze dakdekkers weten lood, zink en koper als geen ander te bewerken en te plaatsen. We spreken elk detail met de klant door zodat er geen verrassingen zijn. U weet vooraf precies wat u betaalt. Klanten staan op de eerste plaats en we rekening daarom geen voorrijkosten. Voor de beste service moet u voor dakbedekking en dakgoten bij Roofy Dakdekkers zijn!

Neem contact met ons op

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Overweegt u om uw dak door ons te laten vervangen? Twijfel dan niet en neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

De redenen om voor Roofy Dakdekkers te kiezen

Het plaatsen van lood, zink en koper is een speciale ambacht. %bedrijfsnaam% selecteert dakdekkers op basis van hun vaardigheden en klantgerichte instelling. Daarnaast scholen we onze werknemers regelmatig bij zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. Zelfs bij een eeuwenoude ambacht zoals het plaatsen van lood, zink en koperwerk is dat een enorm voordeel. Bovendien bepalen uw wensen hoe het eindresultaat eruit ziet. Dankzij heldere communicatie zorgen wij voor blije gezichten te zorgen bij onze klanten. Mede daarom hanteren we het onderstaande stappenplan.

1. U neemt contact met ons op voor lood-, zink- en koperwerk.

2. Wij vertellen zo duidelijk mogelijk wat we voor u kunnen doen.

3. We maken een afspraak en komen bij u langs.

4. Een van onze dakdekkers inspecteert de staat van uw lood-, zink- en koperwerk.

5. We presenteren een plan met een daarbij behorende offerte.

6. Zodra u overal mee akkoord bent plannen we een tweede afspraak.

7. We voeren de afgesproken werkzaamheden aan uw dak en dakgoot uit.

8. Onze medewerkers doen er alles aan om overlast tot het minimum te beperken.

9. Na een inspectie van ons werk laten we alles keurig opgeruimd achter.

Roofy dakdekkers; specialist op het gebied van dak vervangen

Het vervangen van uw dak is iets waar wij als dakdekker bedrijven en particulieren al geruime tijd mee helpen. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te handelen en leveren kwaliteit. Bij ons krijgt u standaard 10 jaar garantie op de werkzaamheden en wij behandelen uw dak alsof deze van ons. Neem gerust contact met ons op voor vragen omtrent uw dak.

Vestigingsadres Roofy Dakdekkers Hilversum

De klantvriendelijke dakdekker in en rondom Hilversum

Wij bedienen klanten in Hilversum en het gebied daaromheen. Twijfel niet om contact met ons op te nemen wanneer u in bijvoorbeeld Laren, Bussum, Baarn of Soest woont. We vertellen u direct aan de telefoon of we u van dienst kunnen zijn. Twijfel daarnaast niet om contact met ons op te nemen voor vragen of opmerkingen.

Kosteloze, vrijblijvende dakinspectie

Laat uw dak inspecteren door onze professionals. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Actief in Hilversum en omstreken

Wij zijn voornamelijk actief in ‘t Gooi en omstreken, maar in veel gevallen kunt u ook voor klussen buiten deze regio bij ons terecht.

Roofy Dakdekkers is gevestigd in Hilversum

Neem contact op!