Dakpannen laten vervangen in Hilversum

Zijn er één of meerdere dakpannen op uw dak beschadigd? Roofy Dakdekkers uit Hilversum helpt u graag met het vervangen of repareren van uw dakpannen. Wacht niet te lang met het oplossen van het probleem, want kapotte dakpannen kunnen voor grotere schade zorgen. Wij zijn altijd goed bereikbaar en denken graag even met u mee. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en dakinspectie.

  • Goed bereikbaar en snel bij u ter plaatse

  • Ervaren en vakkundige dakdekker

  • Heldere prijsafspraken

Bel ons: 035 20 55 155
Dakreperatie

Dakpannen vervangen op elk type dak

Heeft u het idee dat één of meerdere dakpannen op uw dak beschadigd zijn en gerepareerd moeten worden of toe zijn aan vervanging? Door dit direct op te lossen door een professionele dakdekker voorkomt u ergere schade in de toekomst. Wanneer u namelijk niets doet, is de kans groot dat in de toekomst een grote dakreparatie nodig is of u te maken krijgt met een daklekkage. In sommige gevallen is de schade dusdanig groot dat het huidige dak niet meer te repareren is en het gehele dak vervangen dient te worden.

De dakdekkers van Roofy Dakdekkers repareren of vervangen de kapotte dakpannen zorgvuldig en professioneel. Wij hebben ruimschootse ervaring met alle verschillende soorten daken; van schuine daken tot platte daken en bitumen daken tot pannendaken. Om ervoor te zorgen dat u niet binnenkort weer met een probleem zit maken wij gebruik van de beste materialen en geven wij u 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Neem contact met ons op

Nieuw dak

Altijd bereikbaar voor advies op maat

Weet u niet zeker of (een deel van) uw dakpannen toe zijn aan vervanging of gerepareerd dienen te worden? Begrijpelijk. Om deze reden denken wij graag met u mee. Wij zijn altijd bereikbaar om u persoonlijk advies te geven en in te schatten of bepaalde werkzaamheden noodzakelijk zijn. Wij doen graag een vrijblijvende en kosteloze dakinspectie. Zo kunnen wij inschatten wat er nodig is en een offerte op maat voor u opstellen. U weet dan precies wat we gaan doen en welke kosten hier aan verbonden zijn. Op deze manier zit u niet met vervelende verassingen achteraf.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, vragen of om een afspraak te maken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw dakpannen door onze laten repareren of vervangen? Vraag een kosteloze en vrijblijvende offerte op maat aan.

Offerte aanvragen

Over ons

Roofy Dakdekkers is een dakdekkersbedrijf in Hilversum en heeft ervaring met alle soorten dakwerzaamheden. Denk hierbij aan het uitvoeren van dakreparaties, het isoleren van daken, het oplossen van daklekkages, het renoveren van daken en het vervangen van gehele daken. Wij staan bekend om onze:

  • Professionele en betrouwbare dienstverlening.

  • Betaalbare service

  • Snelle handelingen

  • Goede bereikbaarheid

  • 10 jaar garantie

Verouderd dak toe aan dakvernieuwing en dakrenovatie

Vraag een vrijblijvende dakinspectie aan

Weet u niet zeker welke werkzaamheden er nodig zijn voor uw dak? Voor advies over eventueel benodigde reparaties of vervanging van uw dakpannen kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze dakdekkers hebben veel ervaring met werkzaamheden op alle soorten daken en kunnen daarom altijd goed met u meedenken. Om een goede inschatting te maken komen we graag bij u langs voor een kosteloze en vrijblijvende inspectie van uw dak.

Kosteloze, vrijblijvende dakinspectie

Laat uw dak inspecteren door onze professionals. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Actief in Hilversum en omstreken

Wij zijn actief in regio ‘t Gooi en gevestigd in Hilversum. Bekijk ons servicegebied om te zien waar wij allemaal actief zijn. Ook buiten ons servicegebied kunnen wij u meestal gewoon helpen. Neem contact op voor meer informatie.

Roofy Dakdekkers is gevestigd in Hilversum

Neem contact op!