Daklekkage laten verhelpen in Hilversum

Heeft u last van een daklekkage in Hilversum? Wanneer u een lekkage aan uw dak heeft is dit erg vervelend en wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk is opgelost. Roofy Dakdekkers is een professionele en betrouwbare dakdekker en helpt u bij het oplossen van uw daklekkage.

Contact opnemen
Daklekkage

Daklekkage verhelpen

Heeft u natte plekken in uw huis of last van loslatend behang? Dan heeft u waarschijnlijk last van een daklekkage. Dit kan onder andere komen doordat u een scheur in uw dak heeft, uw dakpannen niet goed op elkaar zijn aangesloten of water niet goed afgevoerd kan worden. Ook verstopte dakgoten kunnen hierbij een grote rol spelen.

 • Snel geholpen en 24/7 bereikbaar

 • Betaalbare dienstverlening

 • Professioneel & betrouwbaar

Neem contact met ons op

  Daklekkage van een plat dak

  Gevolgen daklekkage

  Als u bij het ontdekken van een lekkage niet snel actie onderneemt kan het probleem groter worden. Er kan schimmelvorming in uw woning ontstaan of het lek in uw platte of schuine dak kan groter worden. Bovendien kan het hout in uw dak gaan rotten, dit is iets wat u zeker wil voorkomen. Wij repareren of vervangen onderdelen van uw dak graag voor u.

  Afhankelijk van u verzekering wordt u daklekkage gewoon verzekerd. Het is dus altijd goed om na te gaan of u het geld van de verzekeraar krijgt.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Wilt u uw daklekkage oplossen? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

  Offerte aanvragen

  FAQ

  Wat kost het?

  De kosten van het laten verhelpen van een daklekkage is doorgaans 25 á 35 euro per uur. Hoeveel uur we bezig zijn hangt erg af van het probleem dat de lekkage veroorzaakt. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

  Wordt het verzekerd?

  Schade die is ontstaan ten gevolge van de lekkage wordt waarschijnlijk verzekerd. De schade aan uw dak die de lekkage heeft veroorzaakt wordt daarentegen niet verzekerd.

  Lekkage laten verhelpen of dak vervangen?

  Soms komt de eigenaar van een woning of pand laat achter een daklekkage, waardoor er grote problemen zijn ontstaan. In zo’n geval kan het voordeliger zijn uw dak niet te laten repareren, maar om uw hele dak te laten vervangen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende dakinspectie, zodat wij de situatie met eigen ogen kunnen inschatten. Aan de hand van deze informatie kunnen wij u voorzien van advies omtrent uw daklekkage.

  Roofy Dakdekkers; Daklekkage werkwijze verhelpen lekkage

  Bij lekkage treffen wij een noodvoorziening waardoor de lekkage tijdelijk wordt verholpen. Na inspectie wat het probleem is komen wij nogmaals langs om de lekkage op te lossen.

  Vestigingsadres Roofy Dakdekkers Hilversum

  Met spoed uw daklekkage in Hilversum verholpen

  Roofy Dakdekkers is de specialist op het gebied van lekkages in Hilversum. Wanneer u een lekkage heeft wilt u waarschijnlijk dat er zo snel mogelijk mensen bij u aanwezig zijn. Met onze spoedservice staan wij 24/7 binnen een half uur bij u op het dak. Onze dakdekkers lossen uw daklekkage met behulp van onze tools snel op.

  Kosteloze, vrijblijvende dakinspectie

  Laat uw dak inspecteren door onze professionals. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

   Daklekkage opgelost in Hilversum en omstreken

   Roofy Dakdekkers is vooral actief in Hilversum en omstreken. Vaak kunt u voor daklekkages ook buiten deze regio bij ons terecht.

   Roofy Dakdekkers is gevestigd in Hilversum

   Neem contact op!