Daklekkage laten verhelpen in Hilversum

Heeft u last van een daklekkage in Hilversum? Wanneer u een lekkage aan uw dak heeft is dit erg vervelend en wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk is opgelost. Roofy Dakdekkers is een professionele en betrouwbare dakdekker en helpt u bij het oplossen van uw daklekkage.

Bel ons: 035 20 55 155
Daklekkage

Daklekkage verhelpen

Heeft u natte plekken in uw huis of last van loslatend behang? Dan heeft u waarschijnlijk last van een daklekkage. Dit kan onder andere komen doordat u een scheur in uw dak heeft, uw dakpannen niet goed op elkaar zijn aangesloten of water niet goed afgevoerd kan worden. Ook verstopte dakgoten kunnen hierbij een grote rol spelen.

  • Professioneel geholpen en goed bereikbaar

  • Betaalbare dienstverlening

  • Professioneel & betrouwbaar

Neem contact met ons op

Daklekkage van een plat dak

Gevolgen daklekkage

Als u bij het ontdekken van een lekkage niet snel actie onderneemt kan het probleem groter worden. Er kan schimmelvorming in uw woning ontstaan of het lek in uw platte of schuine dak kan groter worden. Bovendien kan het hout in uw dak gaan rotten, dit is iets wat u zeker wil voorkomen. Wij repareren of vervangen onderdelen van uw dak graag voor u.

Afhankelijk van uw verzekering wordt u daklekkage gewoon verzekerd. Het is dus altijd goed om na te gaan of u het geld van de verzekeraar krijgt.

Ontvang een offerte voor het verhelpen van uw daklekkage

Wilt u uw daklekkage oplossen? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Werkwijze verhelpen lekkage

Bij een daklekkage komen wij langs om te kijken wat het probleem is. Indien er een groot probleem is, dan zorgen wij voor een tijdelijke oplossing en komen we op een ander tijdstip langs om de daklekkage volledig te verhelpen. Betreft het een klein probleem dan kunnen we deze direct oplossen.

Vestigingsadres Roofy Dakdekkers Hilversum

Met spoed uw daklekkage in Hilversum verholpen

Roofy Dakdekkers is de specialist op het gebied van lekkages in Hilversum. Wanneer u een lekkage heeft wilt u waarschijnlijk dat er zo snel mogelijk mensen bij u aanwezig zijn. Met onze spoedservice zijn wij snel bij u ter plaatsen en kunnen wij vaak direct uw dak op. Onze dakdekkers lossen uw daklekkage snel op.

Kosteloze, vrijblijvende dakinspectie

Laat uw dak inspecteren door onze professionals. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Daklekkage opgelost in Hilversum en omstreken

Roofy Dakdekkers is vooral actief in Hilversum en omstreken. Vaak kunt u voor daklekkages ook buiten deze regio bij ons terecht.

Roofy Dakdekkers is gevestigd in Hilversum

Neem contact op!