Dakreparatie in Hilversum door professionals

Heeft u door storm, lekkages of een andere oorzaak schade aan uw dak? Roofy Dakdekkers in Hilversum is specialist op het gebied van dakreparatie. Wacht niet te lang met het repareren van uw dak, want dan kan de schade aanzienlijk toenemen. Wij zijn goed bereikbaar voor spoedreparaties. Neem contact met ons op voor een offerte of een gratis dakinspectie.

 • Uw probleem snel opgelost

 • Professioneel en betrouwbaar

 • Betaalbare dienstverlening

Bel ons: 035 20 55 155
Dakreperatie

Snelle en betaalbare dakreparatie in Hilversum

Wilt u uw dak laten repareren door professionals? Door het proactief laten uitvoeren van dakreparaties beschermt u uw familie en voorkomt u grotere kosten in de toekomst. De dakdekkers van Roofy Dakdekkers gaan professioneel te werk en repareren uw dak in Hilversum voor een betaalbare prijs. Wij repareren alle soorten daken; van schuine daken tot platte daken en bitumen daken tot pannendaken. Tevens kunnen wij u helpen met alle soorten reparaties. Zo helpen wij regelmatig mensen met daklekkages, kapotte dakgoten en verhelpen wij stormschade aan uw dak. Wanneer wij onderdelen van uw dak vervangen gebruiken wij altijd de beste materialen en u krijgt bij ons 10 jaar garantie op uw dak.

 • Snel geholpen en goed bereikbaar

 • Betaalbare dienstverlening

 • Professioneel & betrouwbaar

Neem contact met ons op

Nieuw dak

Wacht niet met het uitvoeren van dakreparaties

Veel mensen prioriteren andere uitgaven boven het laten repareren van hun dak. Hierdoor wachten ze te lang met het ondernemen van actie. Het gevolg hiervan is dat sommige problemen die eenvoudig te repareren zijn groter worden. Soms worden deze problemen zelfs zo groot dat het noodzakelijk is om het hele dak te vervangen. Dit brengt grote kosten met zich mee en dit is iets wat u wil voorkomen. Onderneem daarom vandaag nog actie en vraag een offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Overweegt u om uw dak door ons te laten vervangen? Twijfel dan niet en neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Uw dak laten repareren in 5 stappen

Het laten repareren van uw dak is erg eenvoudig en kost u weinig tijd. Het enige wat u hoeft te doen is het volgende:

Stap 1: Neem contact met ons op. Wij stellen u een aantal vragen over uw dak. In sommige gevallen vragen wij u om aanvullende foto’s te sturen via bijvoorbeeld WhatsApp, zodat wij de situatie beter kunnen inschatten.

Stap 2: Mogelijk komen wij bij u langs. Als we uit bovenstaand gesprek nog niet voldoende informatie hebben ontvangen is het in sommige gevallen noodzakelijk om een kijkje te nemen op het dak. Indien u schade heeft op uw dak, dan hoeft u hiervoor niet thuis te blijven. Is een deel van de schade aan de binnenkant van het dak? Dan verzoeken wij u vriendelijk om ons binnen te laten.

Stap 3: Nu we een beter beeld hebben van uw dak, kunnen wij een offerte maken. Deze offerte is voordelig en wij geven altijd een totaalprijs, zodat u niet met vervelende verrassingen achteraf zit.

Stap 4: Na een akkoord op de offerte komen wij bij u langs om uw dak te repareren. Indien wij in uw woning moeten komen, dient u hiervoor thuis te zijn. Echter, vaak is het mogelijk om de werkzaamheden uit te voeren zonder dat u thuis hoeft te zijn. Als er onderdelen vervangen moeten worden, dan gebruiken wij de beste materialen die lange tijd mee gaan.

Stap 5: Nadat we klaar zijn laten we alles netjes opgeruimd achter. Zo lijkt het alsof wij er nooit zijn geweest.

Over ons

Roofy Dakdekkers is een dakdekkersbedrijf in Hilversum en is gespecialiseerd in het vervangen van daken, dakreparatie en dakrenovatie. Wij staan bekend om onze:

 • Professionele en betrouwbare dienstverlening.

 • Betaalbare service

 • Snelle handelingen

 • Goede bereikbaarheid

 • 10 jaar garantie

Verouderd dak toe aan dakvernieuwing en dakrenovatie

Ontvang gratis een vrijblijvende dakinspectie

Overweegt u om uw dak te laten repareren? Weet u niet of u schade aan uw dak heeft? Voor advies omtrent uw dakreparatie in Hilversum kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn de dakspecialist in Hilversum en kunnen u daarom voorzien van gedegen advies. Tevens kunnen wij een offerte op maat maken voor uw dakreparaties, maar ook op het gebied van dakrenovatie en het compleet vervangen van uw dak. In sommige gevallen moeten we eerst uw dak inspecteren om advies te geven of een offerte uit te brengen. In dat geval komen wij kosteloos bij u langs. Tijdens deze inspectie kunnen we ook kennis maken en kijken of wij een goede match zijn voor elkaar.

Kosteloze, vrijblijvende dakinspectie

Laat uw dak inspecteren door onze professionals. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Actief in Hilversum en omstreken

U vindt onze dakdekkers vooral in Hilversum, maar wij werken ook in de omgeving van Hilversum. Bekijk ons servicegebied om te zien waar wij allemaal actief zijn. Staat uw vestigingsplaats hier niet bij? U kunt dan alsnog contact opnemen, want in veel gevallen zijn wij in staan een stukje voor u om te rijden.

Roofy Dakdekkers is gevestigd in Hilversum

Neem contact op!