Dakrenovatie in Hilversum door Roofy Dakdekkers

Het laten renoveren van uw dak in Hilversum voorkomt schade in de toekomst en verhoogt de waarde van uw huis. Wij doen dit voor een eerlijke prijs. Neem contact op voor een offerte op maat.

Bel ons: 035 20 55 155
Dak vervangen

Professionele dakrenovatie in Hilversum en omstreken

Heeft u regelmatig problemen met uw dak en wilt u een langdurige oplossing voor uw dakproblemen?

Roofy Dakdekkers helpt u bij alle soorten dakrenovaties. Of het nu gaat om het isoleren van uw dak, het opnieuw laten bedekken van uw dak of het laten renoveren van het lood en zink in uw dak; de dakspecialisten van Roofy Dakdekkers staan dag en nacht voor u klaar. Ook als u twijfelt of uw dak toe is aan renovatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden. Onze dakdekkers beschikken over alle kennis die nodig is om u te adviseren.

Neem contact met ons op

Dak vervanegn

Uw dak professioneel laten renoveren in Hilversum

Waarschijnlijk zit u niet te wachten op een dakrenovatie, maar toch kan dit zeker aan te raden zijn. In de toekomst kan dit vervelende problemen voorkomen zoals instorten, lekkage en dakpannen die naar beneden komen. Dit natuurlijk met alle gevolgen van dien. Neem daarom vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Overweegt u om uw dak door ons te laten renoveren? Twijfel dan niet en neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Uw dak zorgeloos gerenoveerd in 5 stappen

Als wij voor u aan de slag mogen, werken wij op een gestructureerde manier. In 5 stappen zorgen wij ervoor dat uw dak professioneel wordt gerenoveerd.

Stap 1: Neem contact met ons op. Dit kan telefonisch of u kunt een contactformulier op onze website invullen. In dat geval nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Stap 2: Soms kunnen we aan de hand van een telefonisch gesprek, eventueel aangevuld met foto’s, een offerte uitbrengen. In andere gevallen komen we bij u thuis of op kantoor langs, zodat we de situatie nauwkeuriger kunnen inschatten.

Stap 3: Nadat u een akkoord heeft gegeven op de offerte kunnen wij voor u aan de slag. Als we al op locatie zijn kunnen we de werkzaamheden vaak direct uitvoeren en anders plannen we een afspraak in om bij u langs te komen.

Stap 4: Wij voeren de werkzaamheden nauwkeurig uit en zorgen daarbij voor een langdurige oplossing. Zo hoeft u ons volgend jaar niet opnieuw te bellen.

Stap 5: Wij laten alles netjes opgeruimd achter en leggen u precies uit wat we gedaan hebben.

Over ons

Roofy Dakdekkers is een dakdekkersbedrijf in Hilversum, gespecialiseerd in het renoveren van daken. Wij zijn actief in regio Hilversum en omstreken en staan bekend om onze betrouwbare, professionele dienstverlening. Neem gerust contact met ons op voor vragen of om kennis met ons te maken.

Vestigingsadres Roofy Dakdekkers Hilversum

Neem contact op voor een vrijblijvende dankinspectie

Bent u benieuwd of uw dak toe is aan renovatie? Wilt u weten wat voor kostenplaatje hieraan verbonden is? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek en kosteloze dakinspectie, zodat wij u een gedegen advies kunnen geven over uw dak.

Kosteloze, vrijblijvende dakinspectie

Laat uw dak inspecteren door onze professionale dakspecialisten. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Actief in Hilversum en omstreken

Roofy Dakdekkers helpt vooral bedrijven en particulieren in Hilversum en omstreken. Denk bijvoorbeeld aan Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Loosdrecht, Baarn, Naarden en Bussum. Daarnaast zijn wij ook buiten dit servicegebied regelmatig actief. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Roofy Dakdekkers is gevestigd in Hilversum

Neem contact op!